Recent beklonken Stichting Vluchteling en Welcome de officiële samenwerking die zij aangingen rondom de jaarlijkse Nacht van de Vluchteling. Dit jaarlijkse evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Vluchteling om geld op te halen voor vluchtelingen in conflictgebieden. Duizenden mensen lopen die nacht 10, 20 en sommigen zelfs 40 kilometer om geld op te halen. Team Welcome deed vorig jaar mee maar zal dit jaar prominent aanwezig zijn bij iedere startlocatie in Nederland.

Talloze ijverige lopers zetten zich die avond in voor vluchtelingen over de hele wereld. Zij vormen tevens een ideale doelgroep voor Welcome om te connecten nieuwkomers  die helse tochten al hebben doorstaan en nu bezig zijn een nieuw leven op te bouwen. Het andere uiterste van de keten van migratie. Stichting Vluchteling zag de relevantie van een intensieve samenwerking zitten en zo was de samenwerking een feit.

Welcome zal dit jaar ook mee lopen met een groot team bestaande uit onder andere gebruikers van app, zowel nieuwkomers als locals en werknemers van Welcome. U bent van harte welkom om met ons mee te lopen. Stuur ons een mail met uw gegevens naar info@welcomeapp.nl en in de titel ‘Meelopen Nacht van de Vluchteling 2019’. Dan mailen wij u zodra u zich voor ons team kunt aanmelden.

Mocht u dit jaar ook mee doen, kom dan vooral even langs de Welcome stand bij uw startlocatie om kennis te maken!