Rob Jetten gebruikt de Welcome app

Juli 10, 2019 | Overig | By Aisha Ahmed

Rob Jetten heeft zelf een lunch geplaatst in de Welcome App. Op 13 juni nodigde de fractievoorzitter van D66 twee nieuwkomers uit voor een bijzondere ontmoeting in Den Haag. Toen Jetten de lunch in de app zette zaten gebruikers Mazan en Hussain toevallig op de app. Mazan en Hussain gingen in op de uitnodiging en omdat het de eerste keer was dat Rob Jetten een lunch plaatste nodigde hij Moustafa en Kourosh uit om mee te lunchen.

Er werd goed gekletst tijdens de lunch waardoor het lang duurde voordat de heerlijke broodjes werden besteld. De kerngezonde Mazan en Hussain bestelden beiden een heerlijke salade. De broodjes in de kamer waren niet altijd even gezond vertelden Jetten en zijn politiek adviseur Maarten van Gaans. De tijd vloog voorbij in lunchroom Luden gelegen aan het iconische Plein in Den Haag, maar Jetten wilde de groep nog graag een rondleiding geven in het Tweede Kamer en op de fractie van D66. Dit mondde uit in een grondige tour langs een prachtige bibliotheek, de verdieping van D66, de regentenkamer, en de oude plenaire vergaderzaal van de Tweede Kamer.

Deze lunch was onvergetelijk, we willen Rob Jetten en zijn politiek adviseur Maarten van Gaans hartelijk danken voor de bijzondere ontmoeting!

Wil je met ons in contact komen? De deur staat altijd voor je open!

info@welcomeapp.nl
+31 6 42 28 06 82 

Schipluidenlaan 12
1062 HE, Amsterdam

KvK nummer: 66011310
Beleidsplan
Jaarrekeningen

KvK nummer: 66011310
Beleidsplan
Jaarrekeningen

Download de gratis app

Zowel nieuwkomers als locals kunnen de gratis app downloaden. Maak een profiel aan en kom gemakkelijk in contact met elkaar.

Let's get social