Activeer jouw aanbod in
onze community!

Integreren doen we samen! Dat vraagt om een platform waarop dat eenvoudig te faciliteren is. Daarom heeft Welcome App een web-app gelanceerd voor organisaties binnen én buiten het maatschappelijk middenveld. Op deze manier activeer jij eenvoudig het aanbod aan activiteiten van jouw organisatie voor een Welcome community van 13.000+ leden.

Een bereik van 13.000+ leden uit de Welcome Community met > 1000 actieve maandelijkse gebruikers.

Direct chat-contact met nieuwkomers & locals voor last-minute wijzigingen van jouw activiteit.

Een actueel overzicht van alle maatschappelijke aanbieders binnen de web-app. Direct contact mogelijk!

Wat heb je er eigenlijk aan?

Dít platform maakt het voor organisaties eenvoudig alle programma’s & activiteiten in de Welcome app te plaatsen. Op deze manier weten nieuwkomers je snel te vinden. Van de 13.000+ leden in de Welcome Community zijn er maandelijks namelijk meer dan 1000 nieuwkomers actief.

Aanmelden?

Als jouw organisatie zich direct wilt aanmelden én toegang wilt krijgen tot onze community, meld je dan aan via de volgende link.

Support

Kom je er niet uit? Heb je hulp nodig met het aanmaken van jouw profiel? Stuur dan een mail naar pepijn@welcomeapp.nl of meld je aan voor een webinar!

STAP 1

Maak een profiel aan voor je organisatie zodat zowel nieuwkomers als andere organisaties jou kunnen leren kennen.

STAP 2

Houd iedereen op de hoogte van je activiteiten door ze in onze agenda te zetten via menu > events.

STAP 3

Geef Welcome zoveel mogelijk informatie over je activiteiten. Zo weten nieuwkomers wat ze kunnen verwachten en hebben wij een goede basis om je activiteiten te promoten binnen onze community.

STAP 4

Chat direct met nieuwkomers die zich hebben aangemeld. Vragen of advies nodig? Je kan Welcome ook vinden in de chat. Wij zijn er hier voor jou!

‘We hebben al meerdere keren events geplaatst op Welcome. Hier werd met zoveel enthousiasme op gereageerd door nieuwkomers en wij leren op onze beurt weer van hun verhalen.’

– Gemeente Amsterdam

Ben je geïnteresseerd? 

Heb je meer informatie nodig?

Neem dan contact op met pepijn@welcomeapp.nl.

 

Heb je een vraag die niet kan wachten? We zijn te bereiken via de live-chat,

e-mail, contactformulier of whatsapp: +31 6 42 28 06 82