Welcome app
voor organisaties

Integreren doen we samen en dat vraagt om een platform waarop deze activiteiten eenvoudig te faciliteren zijn. Welcome App heeft daarom een web-app gelanceerd voor organisaties, culturele instanties & andere maatschappelijke initiatieven. Zo upload je nu eenvoudig jouw aanbod aan activiteiten voor een Welcome community van 13.000+ leden.

Drie grote voordelen

1.

Een bereik van 13.000+ leden uit de Welcome Community voor jouw aanbod aan activiteiten met meer dan 1000 actieve maandelijkse gebruikers.

2.

Direct chat-contact mogelijk met nieuwkomers & locals voor last-minute wijzigingen van jouw activiteit.

3.

Een actueel overzicht van alle maatschappelijke aanbieders binnen de web-app, inclusief contact mogelijkheden.

Hoe het werkt?

Dit platform maakt het voor organisaties makkelijker om van achter de laptop en/of desktop alle programma’s & activiteiten in de Welcome app te zetten, zodat nieuwkomers jullie weten te vinden. Van de 13.000+ leden in onze Welcome Community zijn er maandelijks meer dan 1.000 nieuwkomers die op de Welcome app actief op zoek zijn naar nieuwe activiteiten en programma’s. Als jouw organisatie zich direct wilt aanmelden en toegang wilt krijgen onze community aan nieuwkomers en maatschappelijke organisaties, meld je dan aan via de volgende link.

Kom je er niet uit en wil je geholpen worden met het aanmaken van jouw organisatie-profiel stuur dan een mailtje naar pepijn@welcomeapp.nl

STAP 1

Maak een profiel aan voor je organisatie zodat zowel nieuwkomers als andere organisaties jou kunnen leren kennen.

STAP 2

Houd iedereen op de hoogte van je activiteiten door ze in onze agenda te zetten via menu > events.

STAP 3

Geef Welcome zoveel mogelijk informatie over je activiteiten. Zo weten nieuwkomers wat ze kunnen verwachten en hebben wij een goede basis om je activiteiten te promoten binnen onze community.

STAP 4

Chat direct met nieuwkomers die zich hebben aangemeld. Vragen of advies nodig? Je kan Welcome ook vinden in de chat. Wij zijn er hier voor jou!

‘We hebben al meerdere keren events geplaatst op Welcome. Hier werd met zoveel enthousiasme op gereageerd door nieuwkomers en wij leren op onze beurt weer van hun verhalen.’

– Gemeente Amsterdam

Ben je geïnteresseerd? 

Heb je meer informatie nodig en wil je graag rondgeleid worden door de web-app? Neem dan contact op met pepijn@welcomeapp.nl.

 

Heb je een vraag die niet kan wachten. Neem dan gerust contact met ons op. We zijn te bereiken via de live-chat, e-mail of whatsapp: +31 6 42 28 06 82