WELCOME APP

Voor locals

Samen zorgen we ervoor dat nieuwkomers zich thuis voelen in Nederland

Om nieuwkomers te ondersteunen bij het opbouwen van een nieuw leven, maken wij netwerken, activiteiten en informatie toegankelijk via de Welcome app. Dit kunnen we niet alleen, hier hebben wij jullie als locals hard bij nodig.

Doe jij al iets voor nieuwkomers en wil jij hierin meer mensen bereiken of wil jij graag in contact komen met nieuwkomers maar weet je niet hoe? Onze app helpt hierbij!

STAP 1

Download de app en meld je aan.

STAP 2

Klik op de knop en maak een activiteit aan of chat met nieuwkomers door een vraag te beantwoorden.

STAP 3

Leg contact en organiseer een activiteit. Zo verwelkomen we samen nieuwe Nederlanders.

VOOR WIE?

Alle lokale individuen 

Voor alle locals die als individu in contact willen komen met nieuwkomers. Leg als individu (digitaal) contact met een nieuwkomer via het platform van Welcome app en chat met nieuwkomers door hun vragen te beantwoorden over het dagelijks leven in Nederland. Of doe mee aan een van de activiteiten!

VOOR WIE?

Organisaties en stichtingen voor integratie

Voor organisaties die al werken met nieuwkomers en hun bereik graag willen vergroten. Gebruik het platform van Welcome app om meer nieuwkomers te betrekken!

VOOR WIE?

Alle groepen, verenigingen, clubs en initiatieven

Voor alle bestaande groepen, verenigingen, clubs en initiatieven in Nederland die graag willen bijdragen aan integratie en nieuwkomers willen verwelkomen. Bijvoorbeeld de lokale voetbalclub, studentenvereniging of boekenclub. Nodig nieuwkomers uit om met jullie mee te doen!

Hoe plaats je een event?

Open de app klik op de knop “activiteit aanmaken”.

Voeg een titel, uitleg over de activiteit, afbeelding, tijdstip en locatie toe. Sla je activiteit op en na goedkeuring zal deze activiteit zichtbaar worden voor de gekozen doelgroep.

De activiteit is makkelijk aan te passen. Dit doe je via de “wijzig activiteit” knop. Bij een aanmelding krijg je ook een melding, zodat je meteen contact op kan nemen met de deelnemers.

 Voor een uitgebreid stappenplan voor het aanmaken van een event

Maak het verschil en doe met ons mee!

Download de app in de AppStore of Google Play Store. Maak een profiel aan, plaats je activiteit of begin meteen met chatten!

Heb je een idee voor een leuke samenwerking? Wij staan altijd open voor suggesties!

Verschillende bedrijven en organisaties gingen je al voor en daar zijn mooie en bijzondere ontmoetingen uit voort gekomen.

‘We hebben al meerdere keren events geplaatst op Welcome. Hier werd met zoveel enthousiasme op gereageerd door nieuwkomers en wij leren op onze beurt weer van hun verhalen.’

– Gemeente Amsterdam

Wil je met ons in contact komen? Onze deur staat altijd voor je open!

info@welcomeapp.nl
+31 6 42 28 06 82
(ook op Whatsapp)

Panamalaan 6b
1919 AZ Amsterdam

Chamber of commerce number: 66011310
Policy plan
Annual accounts

Stichting Welcome app Nederland
KvK nummer: 66011310
Privacy Statement
Jaarrekening 2020
Jaarrekening 2021
Impact Report 2021

Het Welcome app nodig in hoge kwaliteit? Download onze perskit:

 

Download de gratis app

Zowel nieuwkomers als locals kunnen de app gratis downloaden. Creëer een profiel en kom eenvoudig met elkaar in contact.

Let’s get social