Kerstactie 2020: Stuur jouw mooie kerstwens naar bewoners van azc’s in Nederland!

Stuur dit jaar een extra kerstkaart naar bewoners van azc’s

Ons doel is mensen met elkaar te verbinden en zoveel mogelijk kerstkaarten te brengen naar mensen die wel wat liefs kunnen gebruiken: jijzelf en de bewoners van alle azc’s in Nederland.

Schrijf nieuwkomers een kaartje met mooie wensen voor de feestdagen. Wij bezorgen het bij azc’s in Nederland.

Alles is al geregeld, je hoeft alleen nog je boodschap door te geven aan ons.
Volg deze 2 simpele stappen en doe mee!

Zo werkt het:

1. Stuur vóór 14 december je kerstboodschap per e-mail naar kaart@welcomeapp.nl. Vergeet niet je eigen adres toe te voegen want, wie weet krijg jij wel een kaartje terug van een nieuwkomer (dit is geen garantie, maar fingers crossed!) Je gegevens worden verwijderd na het versturen van de kaart.
2. Je krijgt een antwoord in je mailbox met een Tikkie-link. Betaal €3,25, daarmee kunnen wij ervoor zorgen dat jouw kaartje bij een nieuwkomer terecht komt.

Dit kleine gebaar gaat zo’n groot effect hebben! Integratie doen we samen. Net als het vieren van de feestdagen. Zelfs in deze gekke tijd. 💛

Waarom deze actie?

De aankomende feestdagen vragen om iets extra’s. De donkere dagen kunnen al heel eenzaam aanvoelen voor sommigen en daar doet de huidige situatie nog een schepje bovenop.

Daarom hebben we iets bedacht. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Kunnen we niet naar elkaar toe om elkaar fijne dagen, liefs en moois te wensen, dan doen we het toch anders? Vanuit die gedachte hebben we een kerstkaartenactie opgezet. Voor een gevoel van verbinding en saamhorigheid.

En hoe leuk is het om ook een kerstkaart naar nieuwkomers in azc’s te sturen en wellicht een kaartje terug te krijgen? Welcome app speelt voor postbode die de mooie boodschappen overbrengt van nieuwkomers naar locals en andersom.

Wil je met ons in contact komen? Onze deur staat altijd voor je open!

info@welcomeapp.nl
+31 6 53 79 06 14

Schipluidenlaan 12
1062 HE, Amsterdam

Chamber of commerce number: 66011310
Policy plan
Annual accounts

KvK nummer: 66011310
Beleidsplan
Jaarrekening

Het Welcome app nodig in hoge kwaliteit? Download onze perskit:

Download de gratis app

Zowel nieuwkomers als locals kunnen de app gratis downloaden. Creëer een profiel en kom eenvoudig met elkaar in contact.

Let’s get social